Welkom

Het mooie aan freerunning is dat je het overal kunt doen. Óok bij Dios! Binnen de lessen freerunning leer je coole nieuwe tricks en veilige technieken om deze uit te kunnen voeren. Zo maak je bij freerunning oorspronkelijk geen gebruik van verende materialen, maar zul je tijdens de lessen wel gebruik maken van trampolines, airtrack en tumblingbanen om tricks onder de knie te krijgen. Heb je een trick eenmaal onder de knie, dan zou je deze ook buiten uit kunnen voeren.

Er kan op verschillende onderdelen worden getraind. Bij ‘speed’ leer je om zo snel mogelijk een parcours af te leggen en bij ‘style’ wordt er vooral geoefend op uitvoering, creativiteit en flow.
Tijdens de lessen freerunning staat elkaar helpen en van elkaar leren hoog in het vaandel. Daarnaast leer je om creatief te denken en zelf tricks te bedenken. Zolang het veilig is, is alles goed tijdens freerunning, zolang je maar plezier hebt!

Freerunning kan bij DIOS vanaf de leeftijd van 8 jaar en de lessen worden gegeven op dinsdag van 16.30 uur tot 17.30 uur door Matthijs.