Represta was de gymnastiek voorloper van DIOS

Welkom

Bij Dios gymnastiek is iedereen welkom om te komen bewegen. Van jong tot oud kun je terecht binnen een ruim aanbod aan sportlessen. Zo bieden wij gymlessen voor meisjes en jongens, acrotrainingen, selectieturnen, ouder- en peutergym, kleutergym, free running, bewegen voor ouderen en sporten voor mensen met een beperking.

Door middel van rennen, springen, huppelen, zwaaien, landen, duikelen, rollen, dansen, hinkelen, balanceren, klimmen, klauteren, steunen, hangen, en nog veel meer… laten we leden ‘groeien’ en worden ze steeds vaardiger. Naast de motorische en mentale ontwikkeling, worden coördinatie, oriëntatie, ruimtelijk bewustzijn, behendigheid, fysieke controle en de aansturing van het lichaam door middel van de gym-sport gestimuleerd.

Een groot deel van de lessen die door Dios gymnastiek wordt aangeboden zijn op recreatief niveau, echter is er ook een groot aantal leden welke deelnemen aan acrowedstrijden. Daarnaast neemt ook de selectiegroep af en toe deel aan wedstrijden.

We werken bij Dios met een strippenkaart. Hiermee kun je voordat je lid wordt 3 keer gratis meedoen om te kijken of de sport bij je aansluit. Bekijk voor informatie over de trainingstijden het lesrooster!