Aanmelden Badminton

Badminton Nederland

DIOS leden die zich inschrijven voor badminton worden aangemeld bij de landelijke bond, Badminton Nederland.

Contributie

Zie voor de contributie (per maand) voor afdeling badminton per 1 oktober 2022 is als volgt vastgesteld (inschrijfgeld eenmalig €5):

  DIOS* Recreant Competitie   Bond  
Volwassene (tot 65 jaar)  €16,00 € 4,00  € 8,00  € 1,00  
Senior (vanaf 65 jaar)  €15,00 € 4,00  € 8,00  € 1,00  

*Het DIOS basistarief is ongeacht het aantal onderdelen (zelfde of andere afdeling) waar een lid van DIOS zich voor inschrijft

De contributie wordt gedurende het jaar automatisch aangepast zodra een andere leeftijdscategorie van toepassing is (er is dus geen vaste peildatum).

Door inzending van dit formulier geeft u toestemming aan DIOS voor een doorlopende incassomachtiging om de contributie van uw rekening af te mogen schrijven. Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Afmelden en opzegtermijn

Afmelden kan alleen via het afmeldformulier op deze website, waarbij een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand wordt gehanteerd en de opzegging pas ingaat op de 1e van de eerstvolgende maand. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van reeds geïnde contributies.

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.