Aanmelding gymnastiek en freerunning

Fijn dat je je wilt aanmelden bij DIOS afdeling gymnastiek! Lees de volgende tekst goed door en vul dan het formulier in en verstuur deze met de knop onderaan.

K.N.G.U.

Ieder DIOS lid binnen de afdeling gymnastiek wordt bij aanmelding tevens aangemeld bij de KNGU, de Koninklijke Nederlandse Gymnastiekunie.

N.B. De KNGU vraagt bij aanmelding altijd of het aan te melden lid gefotografeerd mag worden bij KNGU evenementen, vandaar de optie in het onderstaande formulier. DIOS doet verder niets met deze toestemming, anders dan de keuze doorgeven aan de KNGU. Indien er bij DIOS foto's worden gemaakt wordt er altijd apart toestemming gevraagd voor publicatie, tenzij bij openbare evenementen.

Contributie

De contributie (per maand) voor afdeling gymnastiek per 1 oktober 2022 is als volgt vastgesteld (inschrijfgeld eenmalig €5):

  DIOS* per uur   KNGU  
Kleuters (tot 6 jaar)  €   11,00  n.v.t. n.v.t.  
Jeugd (tot 12 jaar)  €   13,00  € 7,00  € 2,00  
Junior (tot 18 jaar)  €   15,00  € 8,00  € 2,00  
Volwassene (tot 65 jaar)  € 16,00  € 9,00  € 2,50  
Senior (vanaf 65 jaar)  € 15,00  € 8,00  € 2,50  

*Het DIOS basistarief is ongeacht het aantal onderdelen (zelfde of andere afdeling) waar een lid van DIOS zich voor inschrijft

De contributie wordt gedurende het jaar automatisch aangepast zodra een andere leeftijdscategorie van toepassing is (er is dus geen vaste peildatum).

Door inzending van dit formulier geeft u toestemming aan DIOS voor een doorlopende incassomachtiging om de contributie van uw rekening af te mogen schrijven. Als u het niet eens bent met een afschrijving kunt u deze altijd laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Voor aanmelding bij Splinter geldt een andere contributieregeling. Neem hiervoor contact op met de leiding.

Afmelden en opzegtermijn

Afmelden kan alleen via het afmeldformulier op deze website, waarbij een schriftelijke opzegtermijn van 1 maand wordt gehanteerd en de opzegging pas ingaat op de 1e van de eerstvolgende maand. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op restitutie van reeds geïnde contributies.

Aanmeldformulier

Velden met een * zijn verplichte velden.

Indien de aanmelding bij meer dan 1 lessoort gewenst is kan dit in het notitieveld worden aangegeven.